Érd állomás munkálatok November elején
2017. november 07. írta: Dudás Norbi

Érd állomás munkálatok November elején

Végéhez közelednek a munkálatokkal az állomáson, már a helyén van a nemrégiben elkészült második felújított híd szerkezet is. Az aluljárót már teljesen befedték. A III. vágányt már tovább is építették az aluljáró födémén. IV. vágánynak már csak az aluljárón áthaladó része hiányzik.

Hamarosan aláverik a vágányok hiányzó szakaszát is a Strabag 08-475 Unimat 4s típusú gépével.  A második peron is készül, ellenben a peron tetővel, amely az előző blog bejegyzéshez képest nem változott. Az állomás épület ablakait kibontották, válasz falakat elbontották. Majd ha elkészül, lesz benne váróterem, és a most konténerben üzemelő biztosító berendezés kezelő szerve is beköltözik. Arról nincs információ, hogy pénztár kerül-e kialakításra. 

December végére át kell adniuk Érd állomást 4 használható vágánnyal és az elkészült aluljáróval. A felvételi épület elkészültének dátumáról egyelőre nincs információ.

 


Strabag 08-475 Unimat 4s típusú gépéről pár fotó. Hogy mit is tud ez a sárga csodabogár?  Ide kattintva megnézhetitek.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erdenutazol.blog.hu/api/trackback/id/tr5413186802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása