Érd állomás munkálatok December végén
2017. december 25. írta: Dudás Norbi

Érd állomás munkálatok December végén

Átadták az utazóközönség részére a 3-4. vágány peronját, egyúttal megnyitották az aluljáróból a peronra vezető feljárót is. Az állomás épület nyílászáróit,  válaszfalait elbontották, tető szerkezetét felújították, de további látványos munkálatokra még nem került sor. A peronok térkövezését befejezték, a liftek helye továbbra is bedeszkázva. 
A vágányok felújítását végző csapat levonult a területről. A zajvédő fal sem készült még el teljesen, illetve remélhetőleg hamarosan elkezdik az állomás túloldalán is építeni.
Elszomorító látni, hogy a korábbi állapothoz képest semmit sem tettek a Csalogány utcai sártenger megszüntetése érdekében, még az állomás aluljáróját sem lehet megközelíteni anélkül, hogy ne legyen térdig sáros az utas. Jól tükrözi ezt a Csalogány utca felőli aluljáróba vezető lépcső, és az utána lévő rész.


 

Az alábbi képen jól látszik, hogy nem mindenhol sikerült tökéletesre a perontető illesztése, hisz befolyik a tetőről a víz.

img_20171225_122101.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erdenutazol.blog.hu/api/trackback/id/tr7213523751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regio 2017.12.28. 21:37:09

Köszönet az eddigi beszámolókért. Sajnos a cikkben is látható állapotok miatt már egy jó ideje nem tudom rászánni magam,hogy kinézzek,pedig csak a szomszéd utcából kéne átsétálni... A délutáni hazaútba beillesztett autós megközelítést is hanyagolom már egy ideje a Csalogány utcán uralkodó áldatlan állapotok miatt. De ez valószínűleg már "nem a projekt része",sok helyen kell majd panaszkodni,mire történik majd valami,hacsak a leendő parkoló építésekor majd esetleg véletlenül leaszfaltozódik az utca érintett szakasza... (A MÁV által a nyolcvanas években a Kanári utcában létesített aszfaltburkolat helyreállításáért is külön reklamálni kellett anno a csatornaépítés után a társulatnál,mire végre történt valami.)

Már most beázik az új perontető? Határozottan fejlődünk,máshol azért bírta pár évig az átadás után,igaz ezt talán még át sem adták...

Boldog Új Évet!

Regio 2018.02.11. 01:11:57

Üdvözletem,

Megjelentek a nyári menetrend életbe lépéséig érvényes vágányzári menetrendek a 40-es és a 40a vonalra.

40a: www.mavcsoport.hu/sites/default/files/upload/line-lock/h1_hirdetmeny_30a-40a_kelenfold_-_erd_felso_0226-0615.pdf

40: www.mavcsoport.hu/sites/default/files/upload/line-lock/h4_hirdetmeny_40_kelenfold_-_erd_felso_0226-0615.pdf

Ha lehet hinni a hirdetménynek,akkor talán a menetdíjak nem fognak növekedni a tárnoki kerülő miatt... (+ 8 km)
süti beállítások módosítása